General discussion

Locked

Mouse and keyboard won't respond after l

By debbie_horton ·
Working on a Compaq Prosignia 330 with Win 98 as the OS. The mouse and keyboard seem to work while typing the user name and password. After logging on to the network, they won't respond. Called Compaq and they suggested that it was a Novell issue. Any ideas????

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Mouse and keyboard won't respond after l

by DLe In reply to Mouse and keyboard won't ...

The server may try to set the DOS version for the client and it is having problem locating one for the Win 98 client.

Check the server's login script for the following line:
Map Root S2:=server\sys:public\%OS\%OS_VERSION

Try disabling this line by adding a ; or * in front of it.

Collapse -

Mouse and keyboard won't respond after l

by debbie_horton In reply to Mouse and keyboard won't ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Mouse and keyboard won't respond after l

by JimBb In reply to Mouse and keyboard won't ...

Make sure you have the most recent client - v3.30 right now.

Jim

Collapse -

Mouse and keyboard won't respond after l

by debbie_horton In reply to Mouse and keyboard won't ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Mouse and keyboard won't respond after l

by debbie_horton In reply to Mouse and keyboard won't ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Networks Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums