General discussion

  • Creator
    Topic
  • #2094083

    MPREXE.EXE problems

    Locked

    by cybergarth ·

    I have followed a previous question on the same subject. I got a problem with this file on a small network of 3 computers. Could this problem occur when you are running TCP/IP and Netbeui at the same time? Or maybe using both protocols on the Network Adapter as well as an unused dial-up adapter?

    Thanks

All Comments

  • Author
    Replies
    • #3849271

      MPREXE.EXE problems

      by pschuvie ·

      In reply to MPREXE.EXE problems

      Well the setup you described in and of itself should not be creating the mprexe problems. I have one setup with those things and it seems to run ok.

      However you might look to see if you have also installed and bound the ipx/spx protocol to the tcp/ip. This is really not needed (used for novell networking) and you might even have the ipx/spx checked to be used for netbios which will cause a problem.

      The other potential is the corrupted password file potential. But it somewhat depends on when the problem is happening.

      If you don’t have novell installed then the ipx/spx protocol removal could resolve your problem.

      HTH

    • #3849270

      MPREXE.EXE problems

      by syscokid ·

      In reply to MPREXE.EXE problems

      If the above doesn’t help, and since you don’t mention your specific problem, here’s a KBase article to start troubleshooting:

      http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q178/0/84.ASP

    • #3689711

      MPREXE.EXE problems

      by cybergarth ·

      In reply to MPREXE.EXE problems

      This question was closed by the author

Viewing 2 reply threads