General discussion

Locked

MultiUser Access 97 database problem

By anonymous1510 ·
Hi,

I have a multiuser access 97 database that is stored on a server and accessed through the network by different users.

I can successfully execute several queries on my machine under both my profile and the administrator profile. However on the other machines that access the database the exact same queries are giving a run-time error "2427" saying that I have entered an expression that has no value. This happens under the user's profile, my profile and even the administrator profile.

All references are the same and I've even tried redoing one of the machines so that it's the same as mine and I'm still getting the same problem.

The MDAC versions on the computers are the same as well.

Does anyone have any suggestions? Any help would be greatly appreciated.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by BFilmFan In reply to MultiUser Access 97 datab ...

I've seen an answer to this over on Exchange Experts. I can't swear to you that it works:

Check here:
http://www.experts-exchange.com/Databases/MS_Access/Q_21078313.html

Also have seen it discussed here:
http://www.utteraccess.com/forums/access/access276646.html

And here:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;90855

Collapse -

by anonymous1510 In reply to

Thanks for the links but they didn't help.

Back to Desktop Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums