Question

Locked

New video card comp wont start . plz help!!

By harry_yu1990 ·
hi, i need some help. I just bought a geforce 6200 256mb agpx8. When i plugged it in to my computer and try to press the start button it starts for .05 seconds and turns off. I had a 200 watt power supply at the time. But, there is not a problem when i take out the video card and use the integrated graphics. So, i bought a new power supply which the max is 600 watts. Still i have the same problem. The power supply works fine though. Please some one help me...

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

did you try...

by Triathlete1981 In reply to New video card comp wont ...

installing the video card while the computer is on or just install the card without installing the drivers and reboot using the new card.

Collapse -

i didnt install the driver first

by harry_yu1990 In reply to did you try...

i didnt install the driver first

Collapse -

I would have

by animatech In reply to i didnt install the drive ...

say go into bios and disable the integrated graphics when I have noticed in your post that you are not even getting there.
Did you checked that the card is compatible with your motherboard?

Collapse -

actually i dont know if the card is compatiable or...

by harry_yu1990 In reply to I would have

i dont know anything about bios. My motherboard is from phoenix technology but i cant seem to contact them does anyone know hwo to get on the bios??

Collapse -

As for the card

by animatech In reply to actually i dont know if t ...

You can check your motherboard spec and see if it has AGPx8.
As for the bios when you boot up your pc youe should see a message press "tab" or "delete" to go into bios settings.

Back to Hardware Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums