Windows

Question

No ethernet on W10 after dual-boting with LM

By donatellanmdi ·
I dual-booted Linux Mint and W10 (I was originally on W10) and after dual booting, I have no ethernet connection on W10. I tried reinstalling drivers, but it didn't work at all. Any idea how to solve this?
Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Look at the

by itsdigger In reply to No ethernet on W10 after ...

Device Manager to see if the Device Drivers for Win 10 Network adapter for Ethernet needs to be reinstalled.

Collapse -

.

by donatellanmdi In reply to Look at the

I have reinstalled the drivers

Collapse -

Does Ethernet

by itsdigger In reply to .

run ok in LM ? If so, It has to be a software / driver issue in Windows

Collapse -

Dual booting

by kbtr1 Moderator In reply to No ethernet on W10 after ...

I remember I had the issue the other way around: no internet in Linux if Windows was hibernating in stead of shut down. Maybe this is the reverse.

Installing Linux doesn't change anything to Windows. It only changes the boot sector (and of course, a partition or two on the hard disk). So having it installed shouldn't change anything inside Windows.

Collapse -

"So having it installed shouldn't change anything inside Windows"

by itsdigger In reply to Dual booting

and yet, here we are.....
I looked in several forums with exactly the same issue after installing LM as a dual boot system.

I stopped dual booting years ago when the ability to run Linux on a flash drive with persistence became available.....

Related Discussions

Related Forums