General discussion

Locked

No NT boot

By Abrar Hazarika ·
I have a P-III 700 Mhz PC running on NT. I just tried to test another processor on this system after removing the existing one. With the new processor the system failed to start i.e. no display at all.

After replacing the old processor while booting to NT the message came like "last known good menu" file is not found. And it hangs on there. It asks for the NT CD and go for the repair option.
It completely baffled me, how NT could be related to any specific processor. Or is it?

Can anybody throw some light and also solutions please?

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

No NT boot

by Caper In reply to No NT boot

Its probably not related to the processor.Try booting from disk and looking at the Hard Drive. While inside the computer it is possible that you loosened a data cable on the hard drive. This happened to me recently where the O/S would hang after choosing any start-up menu item at all. Check the cable. My cable had backed off slightly (two H/D config). If that is not the problem boot from the CD or with your repair disks.

Collapse -

No NT boot

by Abrar Hazarika In reply to No NT boot

Poster rated this answer

Collapse -

No NT boot

by Pan 13 x In reply to No NT boot

see link below. nt is related to a processor. it also see the difference in single to multi processor and from one processor also.
Run the repair to get back going.

http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q156/3/58.asp?LN=EN-US&SD=gn&FR=0&qry=upgrade%20processor&rnk=8&src=DHCS_MSPSS_gn_SRCH&SPR=NTS40

Collapse -

No NT boot

by Abrar Hazarika In reply to No NT boot

Thanks a lot.

Collapse -

No NT boot

by Abrar Hazarika In reply to No NT boot

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums