General discussion

Locked

no permission when using AT for backup

By donalconlon ·
Hi
I'm using the AT command to run a batch file that backs the local c drive and the c$ shares on three remote servers onto a tape drive on the local server. The problem is when AT runs the batch file it gives permission denied error messages onall of the mapped c$ drives. If the batch file is run manually no such permission problems occur and the backup runs as nornal. Does anyone know why this is happening and how I can get around this using AT. Thanks in advance

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

no permission when using AT for backup

by RSP In reply to no permission when using ...

In Control Panel/Services, ensure the Schedule service starts up with a username that has access. The LocalSystem account does not have network access.

Richard

Collapse -

no permission when using AT for backup

by donalconlon In reply to no permission when using ...

yes this helps

Collapse -

no permission when using AT for backup

by Ann777 In reply to no permission when using ...

http://www.jsiinc.com/suba/tip0000/rh0013.htm

And specifically:
http://www.jsiinc.com/subf/tip2700/rh2710.htm

Collapse -

no permission when using AT for backup

by donalconlon In reply to no permission when using ...

Thanks for the links

Collapse -

no permission when using AT for backup

by donalconlon In reply to no permission when using ...

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums