General discussion

Locked

No sound after installing win200

By dennis.loutoo ·
After installing win 2000 on my laptop there is no sound. CD player looks like it playing but no sound is heard from the pc speaker or headphone

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

No sound after installing win200

by dmiles In reply to No sound after installing ...

Open the Control Panel and double-click on multimedia and sound icon and then proceed to reinstall the driver,choose to update driver and load W2K driver for sound.

Collapse -

No sound after installing win200

by dennis.loutoo In reply to No sound after installing ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

No sound after installing win200

by Lizzy In reply to No sound after installing ...

Are you still having this problem? If doing as Soulrider suggested didn't help, this might sound stupid, but have you checked the volume setting on the laptop? I would make sure that the volume is set as high as possible using the keyboard functions, then check the windows volume setting. Last, check the CD player volume control in the CD player program while running. From your question, it seems as though it worked for you with the older OS that was installed, so reinstalling the drivers wouldbe the first thing I would check, then checking all places where there are volume settings. Best wishes.

Collapse -

No sound after installing win200

by dennis.loutoo In reply to No sound after installing ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

No sound after installing win200

by dennis.loutoo In reply to No sound after installing ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Software Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums