General discussion

Locked

NT hangs after character based mode of i

By emaildante ·
I am experiencing Setup Failure During Reboot from Character-based to GUI-based Mode. In Character-based mode I have completed setup successfully (with boot floppies and the CD) then told to remove any floppies or CD's then reboot. But the computer hangs right after POST. What gives? Once again your assistance would be greatly appreciated.

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

NT hangs after character based mode of i

by allan In reply to NT hangs after character ...

Check your bios settings to see if the boot sequence is correct.
I know Compaq servers can/will change sometimes. Especially if you changed the drive configuration. If there was an array,it is probably trying to boot to those drives.

Collapse -

NT hangs after character based mode of i

by emaildante In reply to NT hangs after character ...

Poster rated this answer

Collapse -

NT hangs after character based mode of i

by samuelbrooks In reply to NT hangs after character ...

Make sure you are using the correct drivers. If you have SCSI, make sure you do not let the system auto detect but instead use the driver diskette. Also, If using IDE, try different IDE Drive. I have seen some drives that just will not work because NT tries to write information in areas that are possibily marked as bad.

Collapse -

NT hangs after character based mode of i

by emaildante In reply to NT hangs after character ...

Poster rated this answer

Collapse -

NT hangs after character based mode of i

by emaildante In reply to NT hangs after character ...

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums