General discussion

Locked

NT user policies not being applied

By darraghmc ·
I am having a problem with the policy for the agents on my NT machines
I have set up a template account and have everything exactley as i want it the policy file is up on the
the PDC and is being replicated to the import directory on the BDC's (ihave confirmed this)
I have the template user's account on a share on a fileserver and it is downloaded each time the user logs on
it is a mandatory profile and again everything is exactley as it should be.
My problem is that when i add a user to the group (NTagents) and i copy the template profile, rename it and share it.
the policy is not enforced on the local machine but the profile is used (i.e i can see all of the shortcuts) + the accesories folder (which should be removed as part ofthe policy), and all of
the programs in startup run.
there are no group priorities for the NTagents in the policy editor as the NTagent is the only one there
For each user i have set NTagents as the primary group.
I think there are two problems but i cant figure them out.
1. I dont think that the NTuser.man file is being applied for any user other than the template account(dellagent)
is the NTuser.man file user specific?
2. The policy is not beiong applied for any other user other than the template account i have no idea why
even if i specify a single user rather than group it is still not being applied but again if i go back to the dellagent
and make changes the new policy is downloaded for the dellagent!.

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

NT user policies not being applied

by darraghmc In reply to NT user policies not bein ...

Point value changed by question poster.

Collapse -

NT user policies not being applied

by Steve Ediger In reply to NT user policies not bein ...

Did you install Group Policies on each system?

Collapse -

NT user policies not being applied

by darraghmc In reply to NT user policies not bein ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

NT user policies not being applied

by TomSal In reply to NT user policies not bein ...

This is very basic.

However, did you make sure your are putting the policy file in the NETLOGON directory?

Collapse -

NT user policies not being applied

by darraghmc In reply to NT user policies not bein ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

NT user policies not being applied

by darraghmc In reply to NT user policies not bein ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Windows Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums