General discussion

Locked

odd issue with TR.

By Jaqui ·
I rebooted my system and got a really, really odd thing happening when I came to TR afterwards.

The "Join the largest Tech community" dialog box popped up, yet I was logged in already. When I clicked the no thanks, already a member it took me to the login page.
login and the join up dialog box shows up again.

the only way I could get rid of it was to say not interested in becoming a member.

This conversation is currently closed to new comments.

23 total posts (Page 1 of 3)   01 | 02 | 03   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Reverse psychology?

by Jacky Howe In reply to odd issue with TR.

Probably trying to keep us occupied.

Collapse -

that

by .Martin. In reply to Reverse psychology?

or they need more memberships

Collapse -

No they are getting paid on a per click basis.

by HAL 9000 Moderator In reply to that

Makes perfect sense when you realize that.

Col

Collapse -

Same here, Jaqui

by Tig2 In reply to odd issue with TR.

In addition I get a dialog about a Flash script that is causing
system instability. Hmm

MacBook Pro
Safari 3.1.2

Oh Doug! Over here!

Collapse -

I've seen that twice today.

by boxfiddler Moderator In reply to odd issue with TR.

Once at home, and once at work.

Collapse -

I got it too

by NickNielsen In reply to odd issue with TR.

with the same results. What is this crap? Why do I even have a persistent cookie if I'm going to get this stuff?

Collapse -

Bugs

by Tig2 In reply to I got it too

JD broke the site, Doug pulled out the Raid and applied as
necessary.

Collapse -

As I post this reply...

by boxfiddler Moderator In reply to odd issue with TR.

that damn popup is displayed. It won't go away this time. This is the third time it has displayed. Third machine, too.

I've logged out and back in twice, and the damn thing is still here.

WTF?

Collapse -

Somebody needs to fix this thing!!!

by boxfiddler Moderator In reply to As I post this reply...
Collapse -

Printscreening

by boxfiddler Moderator In reply to Somebody needs to fix thi ...

as I post. Expect a pic.

Voila.
<a href="http://i220.photobucket.com/albums/dd185/juphol1/stupidloginproblem.jpg" target="_blank"><img src="http://i220.photobucket.com/albums/dd185/juphol1/th_stupidloginproblem.jpg" border="0" alt="" style="width: 160px;"></a>

edit to add:
Running Vista Business, FF3 this time. First time it happened, XP FF2. Second time it happened, XP IE7.

Back to Windows Forum
23 total posts (Page 1 of 3)   01 | 02 | 03   Next

Related Discussions

Related Forums