General discussion

Locked

OU Group Policy Not Applying to User

By Super_IT_Mom ·
W2K Pro clients - W2K SBS -- I have one new user I set up in an existing OU that has a GP. The GP will not apply to this user. It does not matter what PC she logs in at, she gets the same results. The login script does not run therefore she is not getting the mapped drives she needs. It works fine for the other users in the OU. I even blew away her id and recreated it by copying from another user in the same OU. Why is this happening to this one user, and how do I get it fixed? Thank you for your help!

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by chshekarb4u In reply to OU Group Policy Not Apply ...

check out the security tab of the group policy object. there should be allow permission to "authenticated user"

Collapse -

by Super_IT_Mom In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by Super_IT_Mom In reply to OU Group Policy Not Apply ...

There are read permissions for Authenticated Users. If it works for one user in the OU, why would it not work for the other user I copied from? I created this user from scratch and copied from the "good" user. Still does not work right. Thank you.

Collapse -

by DC1 In reply to OU Group Policy Not Apply ...

To rule out ACl issue on the GP assign her ID the read and apply write to the GPO specifically and see if it works then. Also download the group policy management console and use its Resultant Set of Policy to see what GPO's should be processed by her ID on a machine.

Collapse -

by Super_IT_Mom In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by Super_IT_Mom In reply to OU Group Policy Not Apply ...

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums