General discussion

Locked

OWA - Exchange 2003

By Lino767 ·
After I configured exch2003 and enabled OWA under "exchange features" in user property, I am unable to use OWA from outside of my network. when I am in the LAN, I have no problem using it. Please let me know what I need to do to use OWA from remote.

Thank you,

This conversation is currently closed to new comments.

7 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by BFilmFan In reply to OWA - Exchange 2003

Did you configure OWA on the Exchange server?

Are you using Front End-Back End Processors?

If not, are ports open the firewall?

More information is needed.

Collapse -

by Lino767 In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by dmiddltn In reply to OWA - Exchange 2003

In order to use OWA 2003... you will need to open the following ports on your firewall, and point them to your server.
-80
-443

Collapse -

by Lino767 In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by jlbpotter In reply to OWA - Exchange 2003

Check the site that you are going to. I just recently went from Exchange 5.5 to Exchange 2003 and had the same problem. All of my users complained that they couldn't access the OWA anymore. They all had shortcuts on their PC to "http://mail.mydomain.com/exchange/logon.asp". With Exchange 2003 it wouldn't work that way. We had to take off the "logon.asp" from the end of the shortcut. So it was like http://mail.mydomain.com/exchange. Hope this helps.

Collapse -

by Lino767 In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by Lino767 In reply to OWA - Exchange 2003

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
7 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums