General discussion

Locked

OWA login failure

By hubblecat ·
Recent problem: only users with admin permissions can access their mailbox via OWA; those without admin permissions have their passwords not recognized and thus can't access their mailbox. Single domain, w2k with all SPs, e2k with all SPs and rollups. All users can access their mailboxes via Outlook when logged onto the LAN via any registered workstation. I've used MS KBAs but to no avail. Any help would be greatly appreciated. Needless to say, ours sales personnel consider this a crisis. Thanks.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by Rabbit_Runner In reply to OWA login failure

Check the setting in your Exchange for the 'alias' for each user. This is used for logging on to OWA. In OWA, when the yellow screen comes up, the small window is looking for the alias of the user. For user credentials use the users domain username and domain password.

I had a similar issue and this corrected my problem.

Hope this will solve your problem.

Best of luck

Collapse -

by hubblecat In reply to OWA login failure

The problem was actually deeper: several directories in Exchange needed Authenticated Users group added in the Security tab for the problem to be corrected. MS was kind enough (for $245.00US) to walk me through the process and provide me with the KBA (#327843) that addresses this issue. Locking down IIS caused this problem.

Back to Windows Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums