Question

Locked

OWA SSL No page

By dpeter ·
Tags: Off Topic
I am having the same problem as this person

http://techrepublic.com.com/5206-6230-0.html;jsessionid=tLOIpjUaSY6grHlLbr?forumID=34&threadID=199142&start=0

But, there seems to have never been a resolution. If I uncheck ssl I can get to site if I check I cant get to site. I think it might have to do with step #9

http://www.petri.co.il/configure_ssl_on_owa.htm#9

Can someone help me out with this?

Thanks

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Another thought

by dpeter In reply to OWA SSL No page

Does it matter where the certificate is published to? I have one server as the certification server and one as exchange.

Collapse -

SSL Page can't be displayed

by millertimes In reply to Another thought

Are you able to view other SSL pages? Bank Websites etc. Is IIS started? What port is showing up under SSL for page?

Collapse -

Yes

by dpeter In reply to SSL Page can't be display ...

Yes I am able to view other ssl websites. Yes IIS was started. You ask me what port is showing up under ssl page. I dont think I am following you, so. How, do I get that information?

Thanks

Collapse -

OWA SSL No Page

by snooter In reply to OWA SSL No page

I have the exact same issue. I've been through every trouble shooting resource I know of and still have the same problem..

IE7 accessing Exchange 2003 SP2 on Windows 2003 Server - gets "cannont display webpage" when using https://mail.ourdomain.com/exchange. If i remove the "s" it works just fine. I installed firefox on the same machine and it can access the https just fine.

This is only happening on a few machines, all with IE7 though. However, we've got many other remote users with IE7 that can access the https just fine.

Any resolution out there??

Back to After Hours Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums