General discussion

Locked

PGP 6.5i and OE5

By esrfalco ·
I configured a client for OE5 and PGP6.5i. I've done this before without incident. Everything works fine except ... that when I create a new mail message I do NOT get the PGP Encrypt and PGP Sign buttons. Stranger still, each time I create a new message an additional toolbar separator line appears at the end of the toolbar icons. If I go to customize the toolbar and remove all those stray separators, the Encrypt and Sign icons appear! The next time I go to create a message, however, the separators start accumulating again, and the buttons no longer appear (back to where I started). The PGP functionality works, however, but this strange situation makes me nervous.

I have uninstalled PGP and reinstalled it - no change.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

PGP 6.5i and OE5

by markgast In reply to PGP 6.5i and OE5

I have the same setup and I think the problem is OE5. I uninstalled PGP AND OE5. Reboot. Then I installed OE5 (via IE5Setup). Reboot. Then I installed PGP. Reboot. Works fine now.

Make sure the e-mail files for all your identites and the OE5 Identities in the Registry are saved or backed up before trying this.

Collapse -

PGP 6.5i and OE5

by esrfalco In reply to PGP 6.5i and OE5

Poster rated this answer

Collapse -

PGP 6.5i and OE5

by esrfalco In reply to PGP 6.5i and OE5

This question was closed by the author

Back to Software Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums