General discussion

Locked

PRINTER ISSUE

By rubsmong ·
I have this Epson LX-300+ printer which is behaving really weird. When i connect it and put it on- in windows XP it is detected and automatically installed but when i command it to print a test page it prints gibberish trash that looks like arabic------ when i install it in an older OS like win98 or Winme i still av the same prob. If i install it manually and choose Epson LX-300 drivers not the 300+ (plus) driver it atleast prints but the print out is broken unevenly spaced but atleast legible. Why would this printer refuse its own drivers.... av even tried downloading new drivers but it simply wount print with its own LX-300+ drivers. What the satan is happening.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by cmiller5400 In reply to PRINTER ISSUE

Does the printer have a self test page that you can print? If that comes out looking good, it could be the port on the printer that is having issues. Or if the self test page is garbled it sounds like it could be the formatter board. I would take it to a qualified repair person and see what is wrong with it.

Collapse -

by HAL 9000 Moderator In reply to PRINTER ISSUE

OK I've never actually seen a LX300 but many years ago I used to have an LX400 and I think that they are similar.

What I think your problem here is, is that you can alter the fonts from the control buttons and there was a DIP Switch on the back of the LX400 that allowed you to change the default settings so it's possible that someone has changed the printer Defaults and that without the manual you'll never get them back to what they should be for your Area/Language Preference.

You should be able to get the answers that you need from this Site

http://tinyurl.com/p8g76

Col

Back to Hardware Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums