General discussion

Locked

Problems installing Windows server 2008 R2 on a Dell Poweredge 2800

By randyrmp ·
My issue is I've set up the RAID and initialized the drives, but Windows still doesn't detect any of them. I've cleared and re-cleared the configurations, but still nothing.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Hi

by sarahconnor In reply to Problems installing Windo ...

Hi,

You must take Dell CDrom and install Windows from him and after take Windows CDrom, it works

Collapse -

Repost as 'Q&A'

by HAL 9000 Moderator In reply to Problems installing Windo ...

Try reposting this in the 'Q&A' forum. The 'Discussion' forum is for matters of general discussion, not specific problems in search of a solution. The 'Water Cooler' is for non-technical discussions. You can submit a question to 'Q&A' here:

http://www.techrepublic.com/forum/questions/post?tag=mantle_skin;content

There are TR members who specifically seek out problems in need of a solution. Although there is some overlap between the forums, you'll find more of those members in 'Q&A' than in 'Discussions' or 'Water Cooler'.

Be sure to use the voting buttons to provide your feedback. Voting a '+' does not necessarily mean that a given response contained the complete solution to your problem, but that it served to guide you toward it. This is intended to serve as an aid to those who may in the future have a problem similar to yours. If they have a ready source of reference available, perhaps won't need to repeat questions previously asked and answered. If a post did contain the solution to your problem, you can also close the question by marking the helpful post as "The Answer". .

Back to Networks Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums