General discussion

Locked

proxy error..again.

By Jaqui ·
about a minute ago.

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /5208-12846-0.html.

Reason: Error reading from remote server

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

trying to open a discussion I had just posted in to read it.

This conversation is currently closed to new comments.

24 total posts (Page 1 of 3)   01 | 02 | 03   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

I saw that too and when I tried to reload, it said System Under Maintenance

by ManiacMan In reply to proxy error..again.

Is this a common thing here or a rare technical issue?

Collapse -

That's right on the edge of the maintenance window

by debuggist Staff In reply to proxy error..again.

You may have caught things right during the switchover.

Please post here if you have anymore instances of this.

Thanks,
Doug

Collapse -

not yet.

by Jaqui In reply to That's right on the edge ...

only that one in the last few days actually.

Collapse -

Had one this morning

by Tig2 In reply to That's right on the edge ...

But only the one. Around 9:15 CST.

Things do seem to be more stable than they have been lately.

Keep up the good stuff!

Collapse -

spoke to soon

by Jaqui In reply to That's right on the edge ...

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /5208-6230-0.html.

Reason: Error reading from remote server

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

at 11:15 am PST.

edit to add:

going from the discussion to the blog:
http://blogs.techrepublic.com.com/tech-news/?p=1693

and, just now when editing this post
and again on the edit.
as well:
Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

and again, the proxy error on the same edit

as well:

http://techrepublic.com.com/5208-12844-0.html?forumID=102&threadID=246818&messageID=2377259
The page you've requested cannot be found.

For a listing of our latest articles, please go to the TechRepublic front page

Collapse -

Just recieved one.

by faradhi In reply to That's right on the edge ...

Clicked on the forums link in the menu.

Collapse -

And to add some additional fun...

by faradhi In reply to Just recieved one.

I received the "The page you've requested cannot be found." error when trying to submit the above post.

Collapse -

check my "spoke to soon" post

by Jaqui In reply to And to add some additiona ...

that took 5 minutes to post the edit because of proxy errors.

I got the content not available error on the forums link as well just now.
maybe it was a server reset to try to fix it.

Collapse -

At least three this afternoon.

by CharlieSpencer In reply to That's right on the edge ...

Most recently at 1510 EST.

Collapse -

Ooops

by Beth Blakely In reply to proxy error..again.

Misunderstood
Move along... nothing to see here

Back to Networks Forum
24 total posts (Page 1 of 3)   01 | 02 | 03   Next

Related Discussions

Related Forums