General discussion

Locked

ras not 4.0

By craig2599 ·
I just bought a new IBM Thinkpad a20m it has a lucent56k internal modem. I cannot connect to my ras server it returns a error message about a datalink problem. My desktop computer can dial in fine. Another problem that I am having is when some people dial in and then hang up the ras server will not even pick up the next call tha comes in it just rings. I am using an hayes 33.6 modem (which I know I need to upgrade!) Anyone have any ideas what it could be. I have reinstalled RAS on both client and server and have the client set to only receive dial out calls.

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

ras not 4.0

by smcclos In reply to ras not 4.0

If you are running the server with less than SP3, then upgrade it. Also installing 'Routing and Remote Access' which is downloadable from Microsoft fixed many problems for me.
Finally, whenever you modify the Networking components, re-apply the Service Pack

Collapse -

ras not 4.0

by craig2599 In reply to ras not 4.0
Collapse -

ras not 4.0

by Xaeryth In reply to ras not 4.0

Yes to previous answer but also, you need to reduce the modem time frame for holding dead connections.

Collapse -

ras not 4.0

by craig2599 In reply to ras not 4.0

Poster rated this answer

Collapse -

ras not 4.0

by craig2599 In reply to ras not 4.0

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums