General discussion

Locked

Shutdown and RTC time problem.

By shakmed ·
I use Windows98 SE on P-III 700 MHz/ 192 MB RAM. Recently I installed Logitech 510 Clicksmart WEBCAM after re-installing my Windows, as previous installation was not installing WEBCAM properly. After that my Windows does not shutdown properly. Shutdown message " Now its safe ..." does not appear and monitor (LG Studioworks )goes in stanby mode while HARD DISK reading RED LED and power GREEN LED glows continuously. Then I have to put power off by power button. In next boot disk scan does'nt comeit means shutdown was taken over. Then why reading and power LEDs glows ? What's the wrong with system ?

Another problem is that my RTC is loosing time, although I have replaced the CMOS battery. I use American Megatrends BIOS with ID string 63-0312-008031-00101111-071595-i810. What may be the reason ?

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Shutdown and RTC time problem.

by caquino3759 In reply to Shutdown and RTC time pro ...

For the shutdown problem go to Windows Update site and search for the Windows98 se Shutdown Patch download and install, this should take care of that issue.
As for the CMOS battery, make sure the new battery is good if so check for a snug fitand make sure the contacts are clean and touching the battery. Hope this helps!

caquino

Collapse -

Shutdown and RTC time problem.

by shakmed In reply to Shutdown and RTC time pro ...

Thank u caquino, but none of my problem solved.

Back to Windows Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums