General discussion

Locked

Technical Q&A

By Jacky Howe ·
where is it? New Site but cant find it.

This conversation is currently closed to new comments.

13 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Me either

by sgt_shultz In reply to Technical Q&A

thought i was blind. glad you posted. i can't find it either. sigh

Collapse -

found it

by sgt_shultz In reply to Me either

guess they were too busy with the gee-whiz designing to see if they have it working. looks like the left the link out of the home page. i found it by going to the Leave Feedback link at the bottom of Home. At the bottom of *that* page is a link to Technical Q & A in the footer there. sheesh.

Collapse -

I tried that

by zlitocook In reply to found it

It just sent me back here.

Collapse -

I tried that

by zlitocook In reply to found it

It just sent me back here. And some how I posted twice!

Collapse -

To start a new discussion or ask a new question

by NickNielsen In reply to Technical Q&A

Go to the Forums page. At the top is a split button: Start a Discussion | Ask a Question.

Click the right side of this button. Step 1 in the succeeding screen appears with Question (I want a specific answer) preselected.

Of course, if you were looking for the old posts, you've already found them...

Collapse -

New Questions

by TheChas In reply to Technical Q&A

To ask a Question, just click on Forums and Ask a Questions.

To view a list of new questions,

start in Forums,

Click on the "New Threads" tab,

Scroll down and click on "View All"

Then, near the upper right on the page, select the filter option "Questions"

Or, if you want to see just new discussions, click the "Discussion" option.

Chas

Collapse -

Tech Q & A

by JFPSF In reply to New Questions

I'll see if we can make that filter more visible.

Collapse -

Chas

by HAL 9000 Moderator In reply to New Questions

When I click on the New Threads I get a blank page with nothing other than the adds.

I don't even see any of the Spam there that's hit the place so quickly after the change.

Maybe it's just a bug at the moment that needs working out we'll see.

Col

Collapse -

Been working for me

by TheChas In reply to Chas

Hal,

Every time I have tried it, the link has worked for me.

Just for you, here is the link for the Filtered New Questions:

http://techrepublic.com.com/5202-6230-0.html?filter=2

I have had a couple of Page Not Found errors. But no more frequently than the old site.

Chas

Collapse -

Yes I've seen the same thing

by HAL 9000 Moderator In reply to Been working for me

Actually the very first post to the new Site resulted in a Page Not Found result and when I got back into the site I found that it had posted the one item twice.

Luckily I had got in first and said that I didn't break it.

Must just be me at the moment as I don't see that Link Chas when I try your directions. I'm still getting a blank page but I'm sure that the bugs will all be sorted in a short time.

Col

Back to Desktop Forum
13 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums