General discussion

Locked

To: Some Guy in Seattle

By James_Randy ·
I intended to award you the 150 points from the last question you answered for me. I've noticed that Tech Republic sometimes screws this up. Notice the comment I made when I accepted your answer (the "user deleted", instead of my ID). Not only did it fail to award you the points, but it deducted the points from my bank. Perhaps a complaint to tech republic will resolve this issue. I'll try to assign the 150 points to you again if you answer this message - even though it will cost me a total of 300. But it's really no big deal, they're only points.

Thanks again for the link to the utility. It worked great.

jr

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

To: Some Guy in Seattle

by Some Guy in Seattle In reply to To: Some Guy in Seattle

Got to admit, I was a little puzzled there! But no problem, don't worry about it either way. Glad the utility worked for you.

Dan

Collapse -

To: Some Guy in Seattle

by James_Randy In reply to To: Some Guy in Seattle

Let's try this again. Thanks

Collapse -

To: Some Guy in Seattle

by James_Randy In reply to To: Some Guy in Seattle

There it goes again - SCREWING UP.
I got an e-mail saying that there has been an answer posted, and the main index list indicates that there has been one answer, but below it says that no answers have been posted, nor does it show any answers.
What's going on, anyway?

Collapse -

To: Some Guy in Seattle

by James_Randy In reply to To: Some Guy in Seattle

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums