General discussion

Locked

Usernames missing

By SSAH ·
Using Winnt server 4.0. Usernames have disappeared from usermanager. Can
still see users in some groups, but not in domain users or domain admins. Can
create new users. Can't name them the same, it say's account already exists.
Any ideas on how to get the usernames back

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Usernames missing

by savatovic In reply to Usernames missing

Depends on what sort of network you are using:
a) NT domain
b) Workgroup
If a) then log on to your domain and use User Manager for Domains. On User menu choose select domain. Type your domain name and if zou have good connection with your domain controller then you should see all your users.
If b) then you must define all your users on all workstations separately because in workgroup model each host takes care about its security.

Collapse -

Usernames missing

by SSAH In reply to Usernames missing

Poster rated this answer

Collapse -

Usernames missing

by SSAH In reply to Usernames missing

It is on an NT domain. I have gone to select domain and chosen the correct domain at the PDC. The users still wont show up.

Collapse -

Usernames missing

by EZmoney In reply to Usernames missing

I'm interested in this to. I have a EWAC (nt 4.0 e-mail) server that I too have lost users but can not add back because it says the account already exist. But does not show up in user manager. Good luck

Collapse -

Usernames missing

by SSAH In reply to Usernames missing

Poster rated this answer

Collapse -

Usernames missing

by SSAH In reply to Usernames missing

This question was closed by the author

Back to Windows Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums