General discussion

Locked

W2K Advance server and SP1

By jwguillory ·
I have Windows 2000 advanced server up and running. It was running fine until I install the SP1. Now it is running very slow. Can anyone tell me what may be causing this and where I can go to help me find and fix the problem.
Thank You
Joseph
jwguillory@netzero.net

This conversation is currently closed to new comments.

7 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by DoubleDown In reply to W2K Advance server and SP ...

Word on the street is "only install SP1 if it fixes a specific problem that you can't work around."

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by jwguillory In reply to W2K Advance server and SP ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by tony.colgrove In reply to W2K Advance server and SP ...

What else are you running on your server? SP1 makes some changes to the TCP/IP stack, so some programs can be broken by SP1 (mostly software firewalls, but I think there has been some others). Go to www.microsoft.com/technet and check the knowledge base for possably similar problems.

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by jwguillory In reply to W2K Advance server and SP ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by bhschlegel In reply to W2K Advance server and SP ...

I would agree with the first user. Don't install SP-1 unless you have a specific problem. I haven't used it at work on any machines yet. Quite frankly because it hasn't been out long enough.

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by jwguillory In reply to W2K Advance server and SP ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

W2K Advance server and SP1

by jwguillory In reply to W2K Advance server and SP ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Windows Forum
7 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums