General discussion

Locked

WebAccess with IIS 4.0

By sagager ·
NW SBS 5 SP5 GroupWise 5.5
After following the WebAccess Installation procedure, the only thing that comes up successfully is the Default WebAccess Page.
When we click on the GO button, instead of a login screen, we get:
Could not communicate with server
Help!!

This conversation is currently closed to new comments.

6 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by douort In reply to WebAccess with IIS 4.0

Try this URL at Novell Support-
http://support.novell.com/cgi-bin/search/searchtid.cgi?/10054953.htm
Sounds like something improperly configured.

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by douort In reply to WebAccess with IIS 4.0

The TID is #10054953, titled "Having WebAccess problems? Read this before"

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by sagager In reply to WebAccess with IIS 4.0

Poster rated this answer

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by sagager In reply to WebAccess with IIS 4.0

Do you know what's the TID?
I tried your link and it is not available:
The document /%2010054953.htm is no longer available at support.novell.com or has been updated in another document

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by sagager In reply to WebAccess with IIS 4.0

Poster rated this answer

Collapse -

WebAccess with IIS 4.0

by sagager In reply to WebAccess with IIS 4.0

This question was closed by the author

Back to Networks Forum
6 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums