Question

Locked

Webcam - Troubleshooting says it's working, but there's no feed

By kubuntukonquerer ·
The computer I'm trying to use this with is a Windows XP Professional, recently restored to factory defaults. Because of an error in that process, I had to add the drivers back manually, including audio and video, which are now working.

Webcam: Logitech ClickSmart 510. Installed driver from Logitech website, troubleshooting says camera is responding and working correctly. Application that came with the camera, and all other applications, say there's no camera feed, the camera is unplugged.

Thoughts?

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

Troubleshooting

by seanferd In reply to Webcam - Troubleshooting ...

http://www.logitech.com/index.cfm/480/3401&hub=1&selectedcrid=0&selectedcid=3401&cl=us,en

Are the camera batteries good?
Have you tried a different USB port?
Do other USB devices work in the same port?
Does the camera work properly as a handheld device?
Has anything happened to the cable, like being bent or crimped?

Collapse -

Do you by any chance have a Canon printer ? ...

by OldER Mycroft In reply to Webcam - Troubleshooting ...

Logitech cameras and Canon printers (or at least their respective drivers) dislike each other intensely.

If you DO have this combination of hardware, the Canon printer driver must be installed BEFORE the Logitech camera driver even gets a whiff of the system.

I learned that the hard way, through personal experience.

Back to Web Development Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums