General discussion

Locked

wireless mouse once worked but no more

By jsmart ·
MS'Wireless "Suite" (keyboard and mouse) ran well for three months and then, upon having to reistall it 'cause of clean reinstall of XP, only the keyboard worked (I used install cd that came with purshase and followed all instructions to a "t.") After many failed tries I went back to previously used mouse-a wired PS/2 Logitek. Something else now occurs which I think is related: since that reinstll attempt,everytime system starts, hardware wizard appears and says it needs to install driver for "infrared" device, but can never find a driver that applies-even when it searches on the internet. Can anyone help?
(xp pro, intel P-4 (hyperthreading) 3.14 ghz, P4PE socket 478 mb, 82845 PE chipset, 512 DDR rram, Nvidia geforce4 4600 ti, 160gig 7200rpm hd, onboard AC97 audio)

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by ddollinger In reply to wireless mouse once worke ...

Boot up and log in as Administrator. On next reboot it should find the appropriate driver and install it. Log off and log back on as user and problem should be fixed and the wireless mouse should again work correctly.

Collapse -

by jsmart In reply to

Poster rated this answer.

Collapse -

by jsmart In reply to wireless mouse once worke ...

This question was closed by the author

Back to Hardware Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums