General discussion

Locked

Wlancfg5 caused an invalid page fault

By spadden ·
I am trying to setup a windows 98se computer with a Netgear wireless card WG311 v2 and get it to communicate with a netgear access point WG602 v2. It can communicate with access point but I get no internet access. While in Internet Explorer (where itcannot display a web page) I have twice gotten the message Wlancfg5 caused an invalid page fault in module <unknown> at 000:32322e30. I did find that Wlancfg5 has something to do with netgear but I am a lost as to what I should do? The netgear website is no help in this matter and if you call them this is a billable problem. Does anyone out there have any advice or experience with netgear equipment.

This conversation is currently closed to new comments.

4 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by LMon In reply to Wlancfg5 caused an invali ...

Uninstall any drivers or configuration utility that came with wlan card. Shutdown. Remove the card and restart the machine. Then shutdonw again reinsert the card in a different pci slot or usb slot. Insert the cd and install the drivers for the card this should remove the fault error.

Collapse -

by spadden In reply to

I did what you said and it seems to be working fine so far. Thanks

Collapse -

by spadden In reply to Wlancfg5 caused an invali ...

Thanks I will try this and let you know if it solves the problem.

Collapse -

by spadden In reply to Wlancfg5 caused an invali ...

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
4 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums