General discussion

Locked

Won't load roaming profile

By manm ·
Computer won't load profile from server. Profile will load ok on other PCs. When user is logging on, it connects to server and says: loading your personal settings and then get User Environment error message > can't load that user's profile. The only people that can log on are ones that already have previously logged on to that computer and have a local profile in Docs and Settings. They can get to Internet and also get current E-mail from Exchange Server (so they are not working off line.) Tried other ports, same error. Don't know what the problem is. PS I'm a network amateur.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by joe_kim_mikey In reply to Won't load roaming profil ...

To start is it a diffrent OS??? If not then someone is blocking you on purpose just so you can't get access... wait till some one is on it and ask to see if you can use it for a fue... check the settings to see what is being blocked... maybe just something you over looked... not to bad... Please let me know if this helps...Joe

Collapse -

by manm In reply to Won't load roaming profil ...

It is Windows XP, same OS as was on it last year. Can log on as administrator but not as any user unless that user has a local profile (been on that PC last year. Computer was moved to a different room--that was the only change.

Collapse -

by manm In reply to Won't load roaming profil ...

Someone mentioned default user folder or file might have been deleted??? Does this idea sound like the problem? I don't know how to get this back.

Back to Desktop Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums