General discussion

Locked

4hrs.useon winMEmakesos studder

By wytetyger ·
this is a reply to the three answers i received the last question thank you it was very helpful .But,not the isp. and not sharing or,certain programs .I lose time on the comp. tha actual time clock slows down!! I cant figure it out its been doing it for a long period of time too.i have contacted manuf.and coducted sytem restore,i have deleted a bunch of programs that i dont use i dont try to boot up without many apps firsthand and i dont have mcaffee or a firewall. but it is not consistent with four hours it varies on time frame and i am in use the whole time no hibernate or stand by here full 8 hrs. on this comp.surfing rom site to site and opening pages sometimes slow load and then not too.other times it gives me anywhere from kernel errors to rundle to http errors,and a few others i forget but since system restore not as bad but still does it i have to reboot several times in a shift. i am on cable modem with local cable co.i have close to 73%avavilable in ramor memory whichever you call it.

This conversation is currently closed to new comments.

5 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

4hrs.useon winMEmakesos studder

by stephen.berry In reply to 4hrs.useon winMEmakesos s ...

If this is an old PC you may want to replace the internal battery.

Collapse -

4hrs.useon winMEmakesos studder

by wytetyger In reply to 4hrs.useon winMEmakesos s ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

4hrs.useon winMEmakesos studder

by whitetigers00 In reply to 4hrs.useon winMEmakesos s ...

when i was refering to the clock i was talkin bout the time and date clock.not internal clock
i have experienced here not too long agao. a loud poppping sound from inside os and after two loud pops, os conducted restart or reboot several times on its own. and then the internal fan just doesnt sound the same like the rpm's is different with it
then other times i dont have a lick of probs.it is a dell 128meg ram windows ME and abbout 84% available i think its a 2000 model pentium 3but im noton cable modem now . had to resort to aol dial up garbage and i get booted at their convienience.otherwise im ready to throw this one out the window.i have limited my startup group,i dont keep many apps open except what i need,like i said i have at least 85% available so shouldnt have a prob with booting two apps.after system restore i dont lose time and date time anymore but i still get skips and sticking on audio strings like my playlists of music from the library these are perfect recordingsthe skip is in the play of the now playing field not the recording.lots of task is not responding.gettin frustrating.I have emptied out all recycle temp int.net files cookies and history and anything else i can to speed up os.shakin in evansville.

Collapse -

4hrs.useon winMEmakesos studder

by wytetyger In reply to 4hrs.useon winMEmakesos s ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

4hrs.useon winMEmakesos studder

by wytetyger In reply to 4hrs.useon winMEmakesos s ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Desktop Forum
5 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums