Question

Locked

Error with Web Synchronization

By vyasdev2005 ·
I have Windows Server 2003 Enterprise OS, SQL 2005 Developer installled, And I am getting error with Web Synchronization with merge replication, I am stating here what i have done so till this time

- Configure a Publication with merge replication and pull subscription , Distributor & Publisher are on same machine, after Create a user Under Sysadmin Role, Create user for Publishing Database with db_owner schema, assign all permission to it,Running snapshot agent under SQL SERVER agent account, And for Web Synchronization I create account with DYNDNS.com and Create MyServer.dyndns.biz hostname with my static IP, And At publisher I assign address MyServer MyServer.dyndns.biz, configure web Synchronization at publisher as per Microsoft Site.

- At IIS I create a virtual directory under Default Web Site,named TestPublication,Create new user,IIS_user for IIS_WPG Group, Create new Application pool and Configure its identity with New Creted IIs_user,and set new application pool at my virtual directory application pool setting.At Default web site properties, I assign my static IP at WebSite Identification, At directory security tab,I enable anonymous access with "PINAAK-3\IUSR_PINAAK-3", select Basic authantication, Dafult domain as dyndns.biz, realm as MyServer.dyndns.biz, I create SSL trial with Thawte,but my IIS detected that there is not sufficient information available, and if i use self assigned cerificate with selfssl, At subcriber my IP cant be resolved,

- I create subcriber with pull subcription,give https://MyServer.dyndns.biz/TestPublication/replisapi.dll address,
running its agent under SQL server agent account.

I try web synchronization two times, first with https://***.**.**.***(My static IP)/TestPublication/replisapi.dll address, and configure all its related items as this address, create self ssl for that with static IP as its common name, At subcriber i get diagnosis window successful, and at authantication I gave MyServername\Administrator. But at second time login it ask again my UserName, Password.Here the problem is, at subcriber when i click View Subscrption status,"Specified File not found",error occured.
At second time I try with address https://MyServer.dyndns.biz/TestPublication/replisapi.dll, and this time also dignosis window is successful, but it ask me UserName, Password if i enter dignosis mode again. Here the problem is error "The Proxy Auto-configuration URL was not found.", comes.

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Back to Networks Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums