General discussion

Locked

Group plicy works intermittently!!

By e_canaan ·
I have a group policy object called "Map users".
In this policy I have logon script policy(User configuration >Windows setting >scripts>logon)

This script basically maps users to different folder on the server.
The problem is that the script, for some mysterious, reason doesn't work all the time. Even though it's in the same OU as the users and the client computers and is linked to it.
I?m not sure if it?s the user or the client computer that?s determining whether the script works. It?s very intermittent

This is a copy the script:
(' Map the G to apps
Set objNetwork = Wscript.CreateObject("WScript.Network")
objNetwork.MapNetworkDrive "G:", "\\servername\ClientApps"

'Map H to user's home drive
set wshnet = CreateObject("WScript.Network")
username = wshnet.userName
wshnet.MapNetworkDrive "H:", "\\servername\Users\" & username
)

I would really appreciate any help.
Canaan

This conversation is currently closed to new comments.

2 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

by 5jgibbs In reply to Group plicy works intermi ...

for starters i would try making a script that just runs the simple cmd command of gpupdate /force

for a login script.. see if that fixes the problem.. if it does then you know its a communication problem. if it does not.. than you can be suspicious of that login script..

Collapse -

by ewgny In reply to Group plicy works intermi ...

If this happens on XP boxes and is reliable on 2000 boxes, you may want to set the group policy to

"Always wait for the network at computer Startup and logon" policy setting to enabled.

http://support.microsoft.com/kb/q305293/

Back to Networks Forum
2 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums