General discussion

Locked

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

By dellservicepro ·
Running on a NT Workstation 4.0(SP5), after logging into the domain, the user Desktop appears with no icons. Just a green screen with the Task Bar. It seems that Windows Explorer doesn't work properly either. I've rebuilt one machine that had the problem, but I'm having it pop up intermittently on a couple other machines. Any ideas?? I'm pretty sure it's only when logging into a Domain account.

Thanks. Have a good day..

This conversation is currently closed to new comments.

19 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by SFO Farmer In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

Wow- look at those points!

Copy the ie5 setup files to one of these systems. Use task manager to begin new task and re-run setup (and who said IE isn't part of the operting system)

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by dellservicepro In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by isys In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

Was it running OK before you did something? What is Explorer doing? Did you boot into VGA mode? Did it work OK then? More information will increase the likelihood of a solution.

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by dellservicepro In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by etowah In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

Answere 1 is right. Windows explorer is crashing on you. But the real
culprit is IE5. I ened up having to go back to IE4 before I ever got
my NT4.0 SP5 to work right.

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by dellservicepro In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by Ecomboy In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

I lost the text under the icons on some 95 machines depending on the video driver (ati in this case) and resolved by going to standard vga, rebooting and going back to the ati driver. its worth a quick try.

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by dellservicepro In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by pinchgem In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

This sounds like a user profile problem, try going in as admin and removing the user profiles, making usre that you save anything in their personal directory. This might fix your problem

Collapse -

Missing Icons in Nt 4.0 Workstation sp5

by dellservicepro In reply to Missing Icons in Nt 4.0 W ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Back to Desktop Forum
19 total posts (Page 1 of 2)   01 | 02   Next

Related Discussions

Related Forums