Question

Locked

Problems with GPO's being applied

By psullivan18 ·
I am currently taking over a computer lab in my school(windows server 2003, win xp sp3 clients). I have had some problems with GPO's being applied to the newly installed lab. To test to see if the server was working the following was done. With some help of a technology consultant, we tested out some situations. From what I could see the consultant created a container and then created a test user. He then modified the GPO associated with that container. He basically removed the users ability to see the conrol panel. We then logged into a computer with the user name and password. The computer appeared to apply the settings but after the reboot, the user was still able to see and use the control panel. Nothing had changed. The GPO is enforced but the workstation shows no changes. Is there something extra that has to be done? And my last question, What exactly are authenticated users? Are these users that appear in the container that GPO is associated with? I am wondering if this has something to do with the problem.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Answers

Collapse -

What shows up in the event logs for this?

by seanferd In reply to Problems with GPO's being ...

If GP is not applied due to user profiles not unloading, try this
http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?FamilyID=1b286e6d-8912-4e18-b570-42470e2f3582&displaylang=en

Collapse -

suggest your run the rsop

by CG IT In reply to Problems with GPO's being ...

here's a MS help and support article on how to install and use the tool.

http://support.microsoft.com/kb/323276

Back to Networks Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums