General discussion

Locked

Problems with upgrade to NW 5.1.

By jmartin ·
We've upgraded an existing NW 4.10 server to NW 5.1 using Upgrade Wizard. The new server has the same name, in the same container. Now some of the users in that context can't see the server even if the context is set to where the server is. However, we can log into another context (assuming the username has rights, etc.) and map a drive to the new server. We've tried various versions of the client to no avail. Even as ADMIN, the server does not show up in NLIST. We can RCONSOLE to it, the other servers see it (DISPLAY SERVERS), and we can map a drive to it. Anybody have any ideas?

This conversation is currently closed to new comments.

7 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by Gary Sharp In reply to Problems with upgrade to ...

Check all your config files - I understand that the upgrade does some bad things, such as set some config options to defaults. Check esp network configs. I shall try to dig out some details, as one of my clients went through the same pain last week.

g

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by jmartin In reply to Problems with upgrade to ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by wendell In reply to Problems with upgrade to ...

Did you have the latest service pack on this server before you did the upgrade? Did you do a dsrepair before you did the upgrade? Do you have a backup of the server before the upgrade?

You can also try running the upgrade agian on top of what is already there.

You may have to restore and do it again.

I just completed this upgrade without any problems.

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by jmartin In reply to Problems with upgrade to ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by Kevin Anderson In reply to Problems with upgrade to ...

Make sure the clients are using SAP to see the server. You'll find it in the protocol preferences tab of the Netware Client properties. (Right click on Network Neighborhood) If you aren't using the Netware Client, start by installing it. (you cando an ACU if you need to install it for a bunch of people at the same time. (Go to support.novell.com, and search for ACU)

Also, make sure the server is using SAP.

Also check that IPX is running on the server correctly.

Just a note, don't install Service Pack 4 for Netware 5 to a 5.1 server.

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by jmartin In reply to Problems with upgrade to ...

The question was auto-closed by TechRepublic

Collapse -

Problems with upgrade to NW 5.1.

by jmartin In reply to Problems with upgrade to ...

This question was auto closed due to inactivity

Back to Networks Forum
7 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums