General discussion

Locked

TCP transport not installed

By Mick@work ·
I have a toshiba portege laptop with a port replicator, a pcmcia network card and a standalone profile.

On 1 site the user wants to keep the replicator while on the other he will use the network card. Both the replicator and card are dhcp.

Theproblem:

When booting in standalone the following error message comes up in a dialogue box with the title 'mobile devices' - TCP transport not installed.

In device manager both cards are disabled for that profile and in network properties TCP/IP is present.

Enough info?

Any ideas or pointers about the error message would be gratefully received.

This conversation is currently closed to new comments.

3 total posts (Page 1 of 1)  
| Thread display: Collapse - | Expand +

All Comments

Collapse -

TCP transport not installed

by hippivan69 In reply to TCP transport not install ...

Too best resolve any windows problems best to start from scratch. remove both profiles if possible. if not remove TCP/IP and all adapters from the network control panel, in both profiles if allowed. let windows reinstall tcp/ip. make sur eyou configure and test each profile before continuing to the next. also make sure you have the drivers and cab files required just in case. if this does not help resolve i would double check to make sure you also have latest drivers for both devices and make sure windows is up dated.

nick

Collapse -

TCP transport not installed

by Mick@work In reply to TCP transport not install ...

Poster rated this answer

Collapse -

TCP transport not installed

by Mick@work In reply to TCP transport not install ...

This question was closed by the author

Back to Desktop Forum
3 total posts (Page 1 of 1)  

Related Discussions

Related Forums